Overal. Betekenisvolle communicatie voor en door mensen verraadt het eigenlijk al. Ik doe mijn werk werkelijk overal. Van een gesprek tussen twee mensen, 3.500 medewerkers die zich verzameld hebben of al jullie (inter)nationale relaties bij eenzakelijk communicatie moment. 

Vergader en congreslocaties naar jullie voorkeur, op jullie kantoor, achter gesloten deuren van de bestuurskamer, op de Veluwe, op Hollands water, op 1800 meter hoogte in de sneeuw of als het zomer is op dezelfde plek tussen de Alpenkruiden met op de achtergrond het geluid van koeienbellen.

 

Ik kom dankzij jullie goede smaak op de meest leuke plekken en locaties waar communicatie mogelijk is. Soms is dat een omgeving vol zintuiglijke prikkels. Gelukkig is het ook vaak een strak zakelijke zaal voorzien van alle comfort zodat we met de groep deelnemers niet al teveel worden afgeleidt van het oorspronkelijke doel van de samenkomst...

 

Jullie regelen dus de locatie. Gewoon omdat jullie vaak al wel iets geschikts weten of ergens goede contacten hebben. Bovendien blijf ik graag bij mijn core business: structureren en verbindend faciliteren. Ervaring delen en suggesties voor locaties doe ik vanzelfsprekend als je er naar vraagt.