Mijn 'faciliteren' kan beginnen zodra de opdracht helder is. Een resultaatgerichte intake is dan ook het begin van onze kennismaking. Samen maken we een scherpe analyse van het onderwerp, de context en de organisatie.

 

Wat is nodig om de deelnemers te verleiden om te zeggen wat er gezegd moet worden? Hoe gaan ze creatief denken op de momenten dat dat gewenst is? Wat is jullie wens als het gaat om lastige deelnemers en situaties? Hoe mogen interventies plaats hebben en meer van dat soort logische onderwerpen.

 

De antwoorden geven mij de ruimte om het plan te ontwerpen en af te stemmen op de doelgroep. Ik maak daarbij gebruik van opwarmers, tussentijdse energizers, stijl flexibiliteit en mogelijke overstap scenario's als we onderweg een ander pad in (moeten/willen) slaan. Divergerend en convergerend om het proces te ondersteunen, interventies te plegen en om gewoon een goed resultaat te halen binnen de gegeven opdracht.

 

Er zijn duizend en 1 Communicatie thema's. Bel me om te overleggen of jullie thema profijt heeft van mijn provocatieve stijl om tot een goed resultaat te komen.